Hop til hovedindholdet

EuroCHRIE2020 logo

Prisoptimering – Markedsadfærd – Post COVID-19


Dato og tid

Mandag september 27, 2021 kl. 1:00 PM til 8:00 PM

Tilmeldingsfrist

Torsdag september 23, 2021 kl. 11:55 PM

Sted

University College Northern Denmark (UCN), Hobrovej 85, 9000 Aalborg University College Northern Denmark (UCN)
Hobrovej 85
9000 Aalborg

Prisoptimering – Markedsadfærd – Post COVID-19


Prisoptimering – Markedsadfærd – Post COVID-19

I samarbejde med STR Global og Russell Partnership Collection afholder UCN og Destination Nord en prisoptimeringsworkshop for det nordjyske hotelerhverv. Formålet med workshoppen er at få en forståelse for optimeret prissætning og distribution af hotelværelser post COVID-19.

Output for denne workshop bliver et styrket hotelerhverv, der agerer på basis af den seneste markedsudvikling med en dybdegående forståelse for de udfordringer og motiver, der ligger i et post-COVID19 marked og netop sikre den nødvendige indtjening som I har brug for efter en lang periode med restriktioner.

Indsigt skal omdannes til reelle kompetencer

STR GLOBAL præsenterer de seneste benchmarkingtal for det nordeuropæiske hotelmarked, der giver en indsigt i belægningsprocent, gennemsnitlige daglige værelsepriser (ADR) og indtjeningsgrad (REVPAR) igennem hele 2021 samt hvordan de skandinaviske markeder har udviklet sig igennem COVID-19 pandemien.

For at imødekomme de nye markedsudfordringer, gennemføres en simulering af det Skandinaviske hotelmarked, hvor I får mulighed for at teste jeres prisstrategier. Dette foregår i et simuleret marked, leveret af Russell Partnership Collection, baseret på 2021 benchmarking data fra STR GLOBAL.

Herigennem får I en helt konkret ide om, hvordan markedet vil reagere på specifikke prissætninger. Simuleringen, der bruges under workshoppen, bliver i dag brugt af store internationale kæder som Marriott, Wyndham og ACCOR i forbindelse med træning indenfor markedsforståelse. Simuleringerne er ligeledes blevet brugt i forbindelse med hotelplanlægning i Dubai under EXPO2020.

Vi gør opmærksom på at workshoppen afholdes på engelsk med facilitering på dansk

For yderligere information, venligst kontakt Anders Johannes Justenlund, ajus@ucn.dk, telefon 72691381

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

EuroCHRIE2020
Tlf: 72691381
ajus@ucn.dk

Kontaktinformationer til arrangør

EuroCHRIE2020
Tlf: 72691381
ajus@ucn.dk